Tape
Curly arrow
ResetPlus®

ResetPlus® Aardbeiensoep met Parmaham

Portie:  2 personen

  • 400 gr aardbeien, kroontjes verwijderd
  • 1/2 rode paprika fijngehakt
  • 1/2 komkommer zaadlijst verwijderd en fijngehakt
  • 1/2 bosje verse basilicum
  • 4 el balsamicoazijn
  • 250 ml tomatensap
  • dunne plakjes Parmaham
  • 1 el olijfolie
  • peper en zout naar smaak

Werkwijze

  • Hou een paar mooie aardbeien opzij voor de garnering en doe de rest in een keukenmachine samen met de paprika, komkommer, azijn en een paar takjes van de basilicum. Mix alles glad.
  • Optioneel: je kan de soep door een zeef halen.
  • Zet de soep minimaal 30 minuten in de koelkast.
  • Garneer met de Parmaham, enkele basilicumblaadjes en nog wat van de overgebleven aardbeien.

Bron: Simone’s Kitchen