Reset by EnVie

voedings- en darmcoachings programma

Voeding is zeer actueel, samen gaan we op zoek naar het voedingspatroon dat bij jou past.

Met een uitgebreid transformatieprogramma, gebaseerd op ontstekingsremmende voeding, verhogen en verbeteren we de vertering. Een positieve verandering en bewustwording in jouw welzijn. We leren je opnieuw naar de signalen van jouw lichaam te luisteren.
Darmgezondheid, de persoonlijke benadering, de onderbouwde begeleiding en het duidelijk stappenplan zijn de 4 pijlers van dit holistisch traject. Het resultaat? Balans in jouw lichaam, rust in jouw hoofd, een heldere geest, een gezond gewicht en meer vitaliteit.
Geen dieet, maar een reset voor het leven gebaseerd op LipoLip® en MenoCure®.

Reset by EnVie

LipoLip®

De Lipolip® kuur is onderdeel van het Reset By Envie programma en een belangrijke ondersteuning in jouw totale vitaliteitsplan. Deze kuur is de basis tot optimale darmbalans en fysieke en mentale gezondheid. LipoLip is geen dieet, maar een herprogrammering en veel meer dan een afslankprogramma.

De samenstelling van deze ampullen zijn 100 % natuurlijk en genotificeerd. Ze ondersteunen de ontgifting en een normaal koolhydraat- en vetmetabolisme. Deze kuur bestaat uit een 4-fasen plan met een uitgebreide handleiding, allerlei tips en recepten.

LipoLip®

MenoCure®

De menopauze is een tijd van fysieke en mentale veranderingen. De vermindering van het vrouwelijke oestrogeen hormoon in het lichaam zorgt ervoor dat de stofwisseling afneemt en het lichaamsvet verder en dieper in het lichaam wordt opgenomen. Je figuur verandert, terwijl je eetpatroon hetzelfde is gebleven. Het is voor vele vrouwen een lastige periode waarin opvliegers, prikkelbaarheid en fysieke verandering ook een mentale uitdaging zijn.

Wil jij stress en emo-eten vermijden, je gewicht op pijl houden of blijvend gewicht verliezen tijdens de menopauze? Dan is het noodzakelijk om vanaf nu je levensstijl en eetgewoonten te veranderen. Het MenoCure® programma ondersteunt je hierbij. Het is een overgangs gerichte variatie op de LipoLip® kuur.

MenoCure®

FormoStar

Afslanken is een natuurlijk en positief gevolg van het Reset by EnVie programma, maar het is geen doel op zich. Een nieuwe levensstijl, gezonde eetgewoonten en het opruimen van alle ballast dragen bij tot een nieuw wel-zijn. FormoStar is een doeltreffende ondersteuning in dit ontgiftingsproces.

De ‘Infrared Body Wrap’ is effectief bij de verbetering van de bloedcirculatie, de cardiovasculaire systemen en het immuunsysteem. De diepgaande warmte ondersteunt op natuurlijke wijze de stofwisseling en vochtcirculatie. Het detox- en ontzuringsproces van het lichaam worden optimaal geactiveerd en ondersteund. Daarnaast heeft de FormoStar ook een pijnbestrijdend effect.

FormoStar
De praktijk en webshop zijn gesloten van 22 tot en met 27 juni 2021.