COACHING

EnVie is gespecialiseerd in darmgezondheid, voedingsintoleranties, gewichtsbeheersing, hormonale en darm-brein balans.
Voeding is zeer actueel, samen gaan we op zoek naar het voor jouw juiste voedingspatroon. Via individuele coaching brengen we alle puzzelstukjes samen.
Je leert opnieuw naar de signalen van jouw lichaam luisteren, wat bewustwording en positieve gedragsverandering activeert.
Deze start naar een lichter en bewuster leven is geen dieet, maar een duurzame herprogrammering en nieuwe levensstijl.
Een natuurlijk gewicht is het logische gevolg van deze holistische visie.
Vanaf nu wordt “dieet” een eetgewoonte.
Meten is weten. Er wordt steeds een stappenplan gevolgd en er wordt enkel met erkende functionele testen gewerkt.

RESETPLUS®

Tijdens dit 32-dagen complementair voedings- en lifestyleprogramma bouw je vanuit darmbalans aan een ontstekingsvrij lichaam, een natuurlijk gewicht, immuniteit, vitaliteit, hormonale balans en mentale veerkracht. Het voedingsplan is samengesteld volgens de basisregels tot darmherstel en de darm-brein connectie staat centraal tijdens deze reset. ResetPlus® is geen dieet, maar een nieuwe en duurzame herprogrammering tot welzijn en een gezonde levensstijl. De ResetPlus® ampullen ondersteunen de ontgifting en een gezond koolhydraat- en vetmetabolisme. Een natuurlijk gewicht is het logisch gevolg. Deze kuur is een wetenschappelijk onderbouwd programma en bestaat uit een 3-fasen plan, werkwijze, recepten en tips. ResetPlus® is de nieuwe start naar jouw lichter, energieker en bewuster leven.

FORMOSTAR

Afslanken is een natuurlijk en positief gevolg van het Reset by EnVie programma, maar het is geen doel op zich. Een nieuwe levensstijl, gezonde eetgewoonten en het opruimen van alle ballast dragen bij tot een nieuw welzijn. FormoStar is de relaxerende behandeling in jouw herprogrammering.

De ‘Infrared Body Wrap’ is ondersteunend bij de afbraak van vet. De diepgaande warmte ondersteunt op natuurlijke wijze de stofwisseling en vochtcirculatie. Daarnaast dragen de behandelingen met FormoStar ook bij in het ontzuringsproces van het lichaam.

FormoStar

Ontdek onze volledige webshop