RESETPLUS® BY ENVIE

Coaching

Voeding is zeer actueel, samen gaan we op zoek naar het voedingspatroon dat bij jou past. Met een uitgebreid herprogrammeringsprogramma, gebaseerd op ontstekingsremmende en darmherstellende voeding bouwen we aan een natuurlijk gewicht, immuniteit, vitaliteit, hormonale balans en mentale veerkracht. Je leert opnieuw naar de signalen van jouw lichaam te luisteren, wat een positieve verandering en bewustwording in jouw welzijn activeert. Deze start naar een lichter en bewuster leven is geen dieet, maar een nieuwe duurzame reset en levensstijl. Een natuurlijk gewicht is het logisch gevoel van deze visie. Vanaf nu wordt “dieet” een eetgewoonte. Je kan kiezen voor een intake + vervolgconsult of een specifiek ResetPlus® by EnVie Traject.

ResetPlus® by EnVie

RESETPLUS®

Tijdens dit 32-dagen complementair voedings- en lifestyleprogramma bouw je vanuit darmbalans aan een ontstekingsvrij lichaam, een natuurlijk gewicht, immuniteit, vitaliteit, hormonale balans en mentale veerkracht. Het voedingsplan is samengesteld volgens de basisregels tot darmherstel en de darm-brein connectie staat centraal tijdens deze reset. ResetPlus® is geen dieet, maar een nieuwe en duurzame herprogrammering tot welzijn en een gezonde levensstijl. De ResetPlus® ampullen ondersteunen de ontgifting en een gezond koolhydraat- en vetmetabolisme. Een natuurlijk gewicht is het logisch gevolg. Deze kuur is een wetenschappelijk onderbouwd programma en bestaat uit een 3-fasen plan, werkwijze, recepten en tips. ResetPlus® is de nieuwe start naar jouw lichter, energieker en bewuster leven.

ResetPlus

FORMOSTAR

Afslanken is een natuurlijk en positief gevolg van het Reset by EnVie programma, maar het is geen doel op zich. Een nieuwe levensstijl, gezonde eetgewoonten en het opruimen van alle ballast dragen bij tot een nieuw wel-zijn. FormoStar is een doeltreffende ondersteuning in dit ontgiftingsproces.

De ‘Infrared Body Wrap’ is effectief bij de verbetering van de bloedcirculatie, de cardiovasculaire systemen en het immuunsysteem. De diepgaande warmte ondersteunt op natuurlijke wijze de stofwisseling en vochtcirculatie. Het detox- en ontzuringsproces van het lichaam worden optimaal geactiveerd en ondersteund. Daarnaast heeft de FormoStar ook een pijnbestrijdend effect.

FormoStar

Ontdek onze volledige webshop