Monique Beck

De ware kunst van het leven is niet het weten, maar de verwondering en het omarmen van het mysterie

F. A. Wolf

mysterie

Positiviteit, levenslust, passie enthousiasme, vitaliteit en heel veel liefde…voor onszelf en voor elkaar. De ultieme wens van ons om met deze lichtheid door het leven te wandelen.
 
Ik geloof dat elke mens de kracht heeft om zijn of haar leven zelf te sturen en om zelf gelukkig te zijn. De mens is één geheel van lichaam, geest en ziel die verbonden is met alles om zich heen.
 
Als dit geheel in balans is, voel je je gezond en kan je jouw eigen geluk delen met anderen.
 
Op bepaalde momenten zitten we vast en kunnen we een klankbord gebruiken, een positieve insteek. Met het zetten van een eerste stap breng je al beweging op jouw levenspad. Bijvoorbeeld door het stellen van een vraag, het hebben van een verlangen of het tonen van wat jouw hart je zegt.
 
  • Ben je bereid om anders naar jouw werkelijkheid te kijken ?
  • Ben je bereid om jezelf een spiegel voor te houden ?
  • Ben je bereid om de confrontatie met jezelf aan te gaan ?
  • Ben je bereid om zonder angsten en pijn te leven ?
 
De sleutel tot innerlijke vrede, gezondheid, geluk en succes ligt niet altijd in het veranderen van wat is. Meestal is datgene wat goed voor je is precies datgene wat er op dat moment in de realiteit plaatsvindt. Je trekt immers aan wat je uitstraalt.
 
Geen weerstand, maar liefdevol, verwonderend en zonder oordeel openstaan voor alles wat is, is het begin van leven vanuit een magisch perspectief.
 
“ Vertrouwen is weten met je hart” – A. Postma
 
 
Ontmoetingen, gebeurtenissen, situaties die steeds terug komen en alle andere “toevalligheden” brengen je naar de kern. Leren vertrouwen, leren loslaten, het volgen van de “flow” is niet steeds eenvoudig. Vaak moet je hiervoor “het denken” uitschakelen, patronen doorbreken en zonder oordeel het hart vertrouwen. De nodige triggers maken deel uit van ons groeiproces.
 
De aangereikte invalshoeken en inzichten zijn verhelderend en voedend. Ze zetten je in beweging om te bouwen aan eigenwaarde, zelfrespect en zelfliefde.
 
Het anders kijken naar de dingen geeft  je de mogelijkheid om te leven in overgave en acceptatie. Het leven communiceert met ons, het is de weerspiegeling van ons onderbewustzijn. Het vertelt ons welke pijn-punten in onszelf aandacht verdienen, aan welke beperkingen en overtuigingen we onnodig vasthouden, wat onze diepste angsten zijn, in hoeverre we onszelf trouw zijn en welke stukken in onszelf onvoorwaardelijke liefde nodig hebben.
 
Als je jezelf in alle eerlijkheid bepaalde vragen durft te stellen, blijkt een inzicht of antwoord vaak dichtbij.

Voel je welkom...

om het huwelijk met jezelf aan te gaan en jouw waarheid en missie te ontdekken

jezelf ontdekken jouw missie